Hur kan jag hjälpa till?Mina tjänster.


det första steget mot hälsa:Vilken nyckel är den rätta för dig?


När vi befinner oss mitt upp i vardagen och stressar och jäktar och känner att vi inte ens hinner med att tänka kan det verka nästan omöjligt att veta hur man ska hitta en rätsida på allting igen – att hitta tillbaka till sig själv. Men när du har de rätta verktygen så blir det helt plötsligt mycket lättare. Det är lite grann som att försöka hitta den rätta nyckeln bland hundra andra. Det känns omöjligt, men när du hittar den rätta så är det hur enkelt som helst.

Det är så jag arbetar. Oavsett om du anlitar mig som coach, föreläsare, kurhandledare eller Lightning Process instruktör så hjälper jag dig att hitta just de verktyg som du behöver.

Klicka på någon av rubrikerna här bredvid för att läsa mer om mina olika tjänster. Eller om du är sugen på att läsa mer ingående klicka på menyn högst upp på sidan. Du är naturligtvis varmt välkommen att kontakta mig redan idag så kan vi pratas vid.

Coaching utgår alltid från nuet och fokuserar på vad du vill åstadkomma i framtiden. Coaching passar dig som kanske redan vet vad du vill, men inte hur du ska bära dig åt. Eller kanske behöver du hjälp och stöd att hitta din motivation, ditt fokus. Du lär dig att ifrågasätta och utmana dig själv genom att ställa relevanta och träffsäkra frågor. Coaching ger dig de kunskaper och redskap du behöver för att vidga dina perspektiv och skapa en stark och robust självkänsla.

”Åsa är stabil, trygg och inspirerande. Hon är verkligen ett geni!”Petra Lönneberg, kursdeltagare