lightning process®Livskvalitet & välbefinnande.


KortfattatVad är Lightning Process?


Lightning Process® (LP) är en 3-dagars kurs som lär dig hur du, genom att påverka samspelet mellan hjärna, tankar och kropp, kan motverka stress och förbättra ditt allmänna hälsotillstånd.

Kursen är upplagd som ett träningsprogram. Det innebär att du efter kursens slut har de kunskaper du behöver för att kunna börja lösa långvariga problem och förbättra din hälsa. Att det är ett träningsprogram syftar också på att det är du som gör arbetet både under och efter kursen.

Kursen består av både teoretiska och praktiska delar, och varje dag avslutas med en grundlig genomgång av huvud-momenten för den dagen, så att du kan öva på hur du bäst använder dina nya kunskaper.

Sex månaders personligt stöd och support ingår efter kursens slut. Detta sker antingen per telefon, Skype eller på mottagningen i Vadstena.

 • Förbindelserna mellan tankar och känslor
 • Automatiska och omedvetna beteendemönster och tankebanor
 • Stressfysiologi och kroppsreaktioner. Lär dig hur du kan påverka din respons
 • Språkets mening. Från offer till arkitekt
 • Förutsättningar och övertygelser. Kraften bakom vad du tror
 • Den interna dialogen. Konsekvenserna av hur du pratar med dig själv.
 • Hjärnans formbarhet och förmåga att lära.
 • Triggers. Vad reagerar du på och hur?

25-27 januari

21-23 mars

25-27 april

23-25 maj

Alla kurser i Lightning Process hålls på Tre Rum för Hälsa i Vadstena (om inget annat anges).

“Poletten har trillat ned! Jag är frisk!!! Så mycket jag kan göra – och gör. Idag har jag vaknat tidigt, simmat, jobbat i trädgården, lagat mat – och jag är fortfarande pigg. Jag är så lycklig!”Karin Tarland, september 2019 (4 månader efter Lightning Process)

Tre enkla stegHur går jag till väga?


Om du är intresserad av att gå Lightning Process kursen följ stegen här till höger. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till mig med eventuella frågor.

Tel. 073 870 25262

 • Steg 1

  Du börjar med att ladda ner en ljudbok om LP. Du kan välja mellan fyra olika ljudböcker vilken passar dig bäst.

 • Steg 2

  Sedan fyller du i ansökningsformuläret, och bokar in ett samtal med mig, Åsa.

 • Steg 3

  Vi kommer tillsammans överens om ett passande kursdatum, och sedan är det dags för kursen – och en helt ny fas i ditt liv.


“Efter LP har jag både fysisk och psykisk ork. LP har gett mig insikten om vilken fantastisk förmåga jag har att påverka mitt liv på ett enkelt sätt.”Kattis Jonsson Ludvigsson, kursdeltagare

Praktisk information och kursavgift.


Lightning Process® kurserna hålls oftast i mindre grupper med mellan 3 och 6 deltagare. Fördelarna med detta format är många, och kan ibland vara avgörande för dig som deltagare.

Genom gruppen få du dels fler perspektiv och dels bekräftelse på att du inte är ensam i din situation. Att vara en del av en grupp ger dig socialt stöd och gemenskap. Det ger dig möjligheten att testa dina nya kunskaper i en trygg miljö. Gruppen gör det lättare för dig att upptäcka dina automatiska tankefällor och bidrar till nya förhållningssätt, insikter, hopp, motivation, lekfullhet och många skratt!

Varför kostar det så mycket? 
Kursavgiften på 18 750:- kan låta dyrt för en tredagars kurs. Men utöver de tre kursdagarna får alla deltagare också tillgång till uppföljningsstöd i 6 månader (dagligen om du så vill och/eller behöver) efter kursens slut; per telefon, Skype eller på mottagningen i Vadstena. Därför tar jag endast emot 6 nya klienter per månad.


Kursavgift i en mindre grupp är 18 750:-

Kursavgiften inkluderar:

 • Allt kursmaterial
 • Uppföljningsstöd upp till 6 månader efter kursens slut
 • Möjlighet att delta i uppföljningskurser som anordnas regelbundet under året
 • En närstående eller vän är välkommen att följa med som stöd och observatör utan kostnad

Om du föredrar att göra kursen ensam är du välkommen att ta kontakt, tillsammans hittar vi en lösning som passar dig.


“Efter LP vågar jag ta större utmaningar, jag har lärt mig ett nytt och smartare sätt att tänka… det är ju faktiskt bara jag som kan styra hur jag känner.”Petra Lönneberg, kursdeltagare