Vidga dina vyerKurser & workshop.


På tre rum för hälsa i vadstenaVårens program 2019
WorkshopSjälvmedkänsla.


När: Lördag den 6 april 9.00-12.30
Var: Tre Rum för Hälsa, Storgatan 8, i Vadstena (ingång Hovsgatan).
Hur mycket: 350 kr (inkl. moms).
Hur går jag till väga: FULLBOKAD!
Om workshopen: En halvdag där du lär dig grunderna i att vara snäll mot dig själv och att släppa taget om din inre kritiker. Du kommer att få prova på många olika övningar i självmedkänsla och träna på att ge dig själva omsorg och vänlighet. En möjlighet att få testa hur det är att vara din egen bästa vän och få praktiska verktyg att använda i din vardag.6 veckors kursStresshantering & mindfulness.


När: 6 måndagar kl. 18.30-20.00, med start den 29 april.
Var: Tre Rum för Hälsa, Storgatan 8, i Vadstena (ingång Hovsgatan).
Hur mycket: 1 100 kr (inkl. moms). Hela beloppet betalas senast en vecka innan kursstart.
Hur går jag till väga: Sista anmälningsdag 23 april. Anmäl dig här
Om kursen: Kursen vänder sig till dig som upplever att stressen påverkar dig på ett negativt sätt. Du som önskar få ökad kunskap, stöd och verktyg i att förändra din situation och skapa en bestående balans, såväl i arbetet som privat. Kursen är praktiskt inriktad och ger möjlighet till träning och diskussion. Din medverkan, dina idéer och dina frågor är därför ett viktig bidrag.

”Kursen förändrar hela ditt liv till det bättre. Åsa är en väldigt pedagogisk person med mycket omtanke och brinner för det hon gör.”Jonna Boström, kursdeltagare

Tidigare kurser & workshop:


WorkshopPraktisk stresshantering.

Lördag den 23 februari 2019.
Kl. 9.00-12.30.


6 veckors kursStresshantering & mindfulness.

6 onsdagar den 16 januari – 20 februari 2019.
Kl. 18.30-20.00.

“Åsa skapade en trygghet som gjorde det möjligt för mig att gå långt utöver gränserna för vad jag trodde var möjligt.”M.B. kursdeltagare

Om Åsa firthOm Åsa som kurshandledare.


Att leda kurser är det bästa jag vet! Gruppdynamiken är fantastisk, och vare sig det handlar om en workshop över en dag eller en helg, eller en sex-veckors kurs så hinner vi otroligt mycket.

Min styrka ligger i att jag förmedlar det komplicerade på ett enkelt och spännande sätt. Genom att kombinera fakta, forskning med konkreta råd och verktyg gör jag teori till praktik. Varje kurs och workshop har ett specifik fokus eller tema, men alla främjar hälsa, känslomässig balans och motivation. Och kursdeltagarna börjar snabbt inse att de faktiskt kan påverka och förändra hur de mår.


Vad andra tycker

Åsa Firth, lic. stress coach och mental tränare.

“Åsa är en fantastisk människa och har stor kunskap och är otroligt inspirerande.”Glenn Larsson, kursdeltagare