Ny kurs i VadstenaStresshantering & mindfulness.

6 veckor med start 29 april:Lär dig att dra ner på stressen i din vardag.

Har du svårt att koppla av? Blir du lätt arg och irriterad? Känner du dig ofta ledsen och nedstämd? Är du sällan nöjd, tycker att du inte duger? Har du problem med sömnen? Problem med magen? Känner du dig uttråkad och omotiverad?

Då är det här kursen för dig. Under sex veckor lär du dig att förstå vikten av både aktivitet och återhämtning och varför stressen kan vara så skadlig; du lär dig att uppmärksamma din egen stress och vad du kan göra för att minska på stressen i ditt liv idag, men också hur du kan undvika stressproblematik i framtiden genom att agera nu.

Kursen är praktiskt inriktad och ger möjlighet till träning och diskussion. Din medverkan, dina idéer och dina frågor är därför ett viktig bidrag.

Målet med kursen:
Att förbättra förmågan att hantera stress i vardagen, på arbetsplatsen och privat. Att minska risken för stressrelaterad ohälsa och bibehålla eller öka ditt välbefinnande och din prestation på ett hållbart sätt.  

När: 6 måndagar mellan 18.30 och 20.00 med start den 29 april.
Var: Tre Rum för Hälsa, Storgatan 8, i Vadstena (ingång Hovsgatan).
Hur mycket: 1 100 kr (inkl. moms).
Hur går jag till väga: Sista anmälningsdag 23 april. Anmäl dig här på sidan, eller kontakta Åsa för mer information på 073-870 2562.

Varmt välkommen!

"Mellan 2010 och 2017 ökade sjukskrivningar på grund av stress med 359%".Försäkringskassan